Загадката на Sofia24.bg е свързана с един американски комик, писател, режисьор и

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с един американски комик, писател, режисьор и
Коментари Харесай

Той е един от любимите актьори на киноманите, защото може да ги разсмее винаги

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с един американски комик, публицист, режисьор и продуцент. През 1987 година прави дебюта си в киното във кино лентата на Стивън Спилбърг – " Империята на Слънцето “. Участвал е в над 100 кино лентата и телевизионни излъчвания. Всички са го гледали и вм комедията " Запознай се с нашите ". Успехът на кино лентата въодушевява двете продължения – " Запознай ме с вашите “ (2004) и " Запознай се с дребните “ (2010). Познахте ли го? Става въпрос за Бенджамин Едуард " Бен " Стилър. 

Бен Стилър е роден на 30 ноември 1965 година в Ню Йорк в семейство на професионални актьори-комици Ан Мира и Джери Стилър. Прави телевизионния си дебют, когато е на 10 години. Най-напред стартира да учи кинематография в Лос Анджелис, само че след 9 месеца напуща и стартира да учи актьорско майсторство в Ню Йорк. 

През 1987 година прави дебюта си в киното във кино лентата на Стивън Спилбърг – " Империята на Слънцето “. Участвал е в над 100 кино лентата и телевизионни излъчвания. Той е притежател на премия " Еми ", номиниран е за " Сатурн " и две награди " Сателит ". Известен е с присъединяване си във филмите " Кланът Тененбаум ", " Нощ в музея ", " Нощ в музея 2 ", " Ах, тази Мери ", " Мегаум ",  " Хем боли, хем сърби " и други. Началото на 90-те години беше повратна точка за Стилър. Мъжът бе поканен да се появи на MTV, където сътвориха настрана шоу за него. Пилотният план " Бен Стилър Шоу " беше сполучлив, работата по плана продължи. Актьорът в компанията на комиците в лицето на Анди Дик и очарователната Джанин Ярофало изненада феновете с неповторими и гениални импровизации. Активно се занимава с благотворителна активност. 

Бен Стилър се дами за Кристин Тейлър в резиденция на брега на океана в Хавай след шестмесечен годеж. След брака си двамата се трансфораха в една от най-заетите двойки в Холивуд. Тейлър получава, както кино, по този начин и телевизионни функции, а Стилър актьорски, режисьорски и продуцентски. Двамата имат две деца - Ела Оливия и Куинлин Демпси. Двойката разгласи раздялата си през май 2017 година, а през февруари 2022 година още веднъж се събраха, с цел да живеят дружно. 

В началото на тази година стана ясно, че Бен Стилър се приготвя да играе тризнаци в нова поредност, която е акомодация на документалния филм от 2018 година " Three Identical Strangers ".  " Sony Pictures Television “ стои зад новия план, в който 57-годишният артист ще играе Боби Шафран, Дейвид Келман и Еди Галанд, които са били разграничени при раждането си и са се събрали още веднъж като възрастни.

В радиопредаването " Шоуто на Хауърд Стърн " артист и продуцент показа, че е съумял да се от рак на простатата с помощта на това, че заболяването му е била открита задоволително рано при профилактични прегледи. Комикът призна, че първото нещо, което е направил, когато е научил диагнозата е било да разбере повече за болестта, както и кой различен е болен от същото. Така той се е свързал с Робърт де Ниро, който също имал рак на простатата. Стилър изясни, че Де Ниро го е подкрепил и по този начин най-после е решил да се подложи на хирургическа интервенция, която в последна сметка се е оказала сполучлива..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР